Elérhetőségek

Impresszum


§A történet fanfiction alapú, amiben én mozgatom a focisták életét, gondolatait, érzéseit, tulajdonságait, de ezeknek jó esetben semmi köze sincs a valósághoz, csak én rajongom értük ennyire megszállottan. A sztoriban szereplő sportolóknak csupán a nyilvános adatait és a kinézetüket használom fel, minden más a fantáziám szüleménye.

§A tartalom és a kinézet minden apró részlete a saját, vagyis a szerző szellemi tulajdonát képeziképpen ezért az engedély nélküli, forrás feltüntetése nélküli másolás szigorúan tilos. Ha valakit lopáson kapok, komoly következményekkel kell szembenéznie, mert a plagizálás bűncselekmény, amit törvény tilt

§A történetben előfordulhatnak szigorúan csak nagykorúak számára ajánlott jelenetek, illetve káromkodások is elhangozhatnak, ezért az olvasás csak saját felelősségre ajánlott.

§A történetet a magam szórakoztatására írom, és csak is addig, amíg örömömet lelem benne, mások véleményétől függetlenül.

§Az írásból anyagi javam nem származik!

§Ha nem tetszik az írásom (mert nem tetszhet mindenkinek, ezt én is jól tudom ), akkor kulturált módon szívesen fogadom a kritikát, de aki nem tudja kulturált módon kifejezni a véleményét, annak ajánlom figyelmébe a jobb felső sarokban található bezárás gombot, mert nem vagyok rá kíváncsi. 

§A chat nem arra való, hogy ott reklámozd a blogodat, arra a cserekérés is tökéletes, mert akkor is többen meg fogják nézni az oldaladat. Ha nálam reklámozol, tiltással együtt törölni fogom azonnal. Illetve a káromkodást és mások sértegetését kérem mellőzni minden formában.

§A képeket a google képkeresőjének, a tumblr és a weheartit oldalainak köszönhetem.

§Az oldalon használt kódokat a LindaDesign oldaláról használtam fel. Valamint a színkódokat a DesignSeeds oldaláról kölcsönöztem.


Információk


Nyitás2017.08.14.
ZárásNem tervezett
SzerzőNoemi Soler
KinézetSaját készítésű

Elérhetőségek


Hivatalos e-mail cím
csilla.girl.11@gmail.com

Egyéb hivatalos oldalak

További blogjaim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése