Fejezetek


Felrémlenek előtte a kiabálásig fajuló viták, a költözés az angol fővárosba, a kezdeti nehézségek az akadémián, s a fájó emlékek hatására megindul néhány könnycsepp sötétbarna, már-már ében szemei sarkából. A sós cseppek akadozva folynak végig az arcán, azonban egy határozott mozdulattal letörli őket a bőréről, mielőtt még földet érnének. Többet nem enged meg magának belőlük, bőven eleget sírt már. Megkeményítve arcvonásait, s ezzel együtt a szívét is, a lehető leggyorsabban igyekszik megnyugtatni háborgó lelkét. Nem azért tért haza, hogy a múlt ismét erőt vegyen rajta, ő akar szembenézni vele. 

Alig várja, hogy életében először ráléphessen a Santiago Bernabéu stadion gyepjére, a méltán híres hófehér, címeres mezben. Szinte látja már magát, ahogyan a pályán trükközik a labdával. Mert ezt élvezi a legjobban az egészben. Hidegen hagyja a csillogás, a hírnév és a gazdag élet, ami a labdarúgással jár. Őt semmi más nem érdekli, csak a játék maga. És ez, amíg focizik, nem is fog változni. Mert ez adta vissza az életbe vetett hitét. Új utat mutatott számára, ami merőben eltér attól, amit az apja előre kijelölt neki.

2. Bizonyítani
A fiatal nő labdát a kezébe véve, nekikezd a bemelegítésnek a kerek játékszerrel, miközben egyre izgatottabbá válik. Már alig várja, hogy élesben játszhasson ezekkel a srácokkal, még ha a legtöbben ellenségesek is vele. Bizalma ennek ellenére töretlen, a bizonyítás vágya pedig elemi erőkkel dolgozik benne. Bizonyítani akarja, hogy neki itt a helye, és méltó arra, hogy a csapattársuk lehessen. 

3. Bátraké a szerencse
A sötét szemű szépség végül az egyezség másik felével zárja le mondandóját. Tisztában van vele, hogy kockázatos, amit ajánl, elvégre legyen bármi is a vége, ő állni fogja a szavát. Viszont muszáj vállalnia a rizikót, ha bizonyítani akar. És jelenleg nincs más vágya, mint megmutatni a vele szemben álló csatárnak, hogy nem szabad lebecsülnie őt, csak azért mert a gyengébbik nemhez tartozik. 

4. Feltépett sebek
5. Veszteségeink
6. Fényből a sötétségbe
7. A pokol kapujában


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése