Fülszöveg

"Nem mindig könnyű elérni, amit az ember akar, és amit akar, nem mindig esik egybe azzal, amire szüksége van. És néha a legváratlanabb dolgok lesznek a legfontosabbak." 

Álmok útján
Minden embernek vannak álmai, melyek talán mindig is azok maradnak a félelem és a bizonytalanság miatt. Nem hisszük el magunkról, hogy képesek vagyunk megvalósítani őket, és csak akkor bánjuk meg, hogy nem cselekedtünk, mikor már késő.
Azonban egy szemtelenül fiatal nő magabiztosan indul el a neki kijelölt úton a céljai felé. Ugyanakkor azzal nem számol, hogy egyre nehezebb próbatételek elé állítja őt az élet, amelyek könnyen megtörhetik makacs természetét. 
Mindeközben a világ egy másik pontján él egy férfi, akinek már megadatott a lehetőség, és megvalósította álmait. Fürdik a sikerben, illetve mindenben, ami ezzel együtt jár, ám a focista sokkal többre vágyik, be akarja írni magát a labdarúgás történelmébe.
Sorsuk elkerülhetetlenül kereszteződik, amikor a fiatal lány hazatér a spanyol fővárosba, majd rálép arra a gyepre, ahol a férfi minden héten nézők tízezreit varázsolja el cseleivel és góljaival. Találkozásuk bonyodalmak sorait indítja el, miközben egymással versengve, észre sem veszik, hogy mennyivel jobbá válnak maguk is a pályán. Az együtt töltött közös percek észrevétlenül, de szorosabbá szövi köztük a szálakat, és az újabb dicsőség kapujában már nem is annyira biztosak benne, hogy az álmuk megegyezik a boldogságukkal. 

Történet egy nőről, egy férfiról, labdarúgásról, családról, szerelemről, érzésekről, titkokról, igazságról, barátságról, csapatokról, győzelmekről, vereségekről, szenvedélyről, csalódásokról, kitartásról, küzdelmekről, és álmokról, melyekért talán az életüket is feláldoznák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése